به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سرعت بالا در آزمایش گندلههای خام و پخته (گلولههای تولید شده از نرمه سنگ آهن و سایر مواد افزودنی که نخست خام و سپس پخته شده و سخت میشود و برای احیا به روش سنتی تولید آهن در کوره بلند و یا روشهای متعدد احیای مستقیم به کار میرود) با کمترین خطا، قابلیت آزمایش همزمان ۶۰ عدد گندله با قطرهای متفاوت با پیشرفتهترین برنامه نرم افزاری از مهمترین قابلیتهای دستگاه آزمون استحکام گندلههای خام و پخته است.
این دستگاه یکی از وسایل اندازه گیری مهم برای آزمایش استحکام گندله به شمار می رود.
حسین مظاهری، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان، با اشاره به فعالیت صورت گرفته در زمینه فولاد سازی گفت: دستگاه تست استحکام گندله خام و پخته ، دستگاه تست استحام گندله ON LINE همچنین دستگاه تست احیاء، دستگاه تست لیندر، میکسر، دیسک و در آخر پایلوت پلنت گندله سازی از انواع دستگاههای طراحی شده در زمینه فولاد سازی در این شرکت است که میتوان به آن اشاره کرد.
وی در ادامه افزود: از سویی در زمینه صنایع هوایی دستگاههایی همچون تست والوهوای گرم کابین خلبان و همچنین در زمینه پترو شیمی رسوب زدایی DIEPLATE طراحی و ساخته شده است.
مظاهری با اشاره به ظرفیت تولید فولاد در کشور بیان کرد: با توجه به منابع معدنی و گازی فراوان کشور و ارزش افزوده بالای تولید در زمینه فولاد، مسیر کشور به سمت فولادی شدن بسیار سریع است. بدیهی است عمده تجهیزات نیز از کشورهای اروپایی یا چین وارد میشود از این رو در صورت حضور قوی در بازار میتوان سهم قابل توجهی از آزمایشگاههای فولاد را در داخل کشور تأمین کرد.
صرفه جویی ارزی با رقابت تنگاتنگ
مظاهری با اشاره به میزان رقابت پذیری محصولات با نمونه خارجی آن گفت: تولیدات این شرکت در سال حدود یک میلیارد تومان است که با توجه به این میزان صرفه جویی سالانه، در سال حدود ۳ میلیارد تومان می شود؛ به همین دلیل برای صادرات این کالاها برنامه ریزی هایی داریم.
وی ادامه داد: از سویی تلاش بر این بوده که از لحاظ کیفیت در حد رقبای اروپایی عمل شود و از نظر قیمت نیز ۲۰ تا ۳۰ درصد قیمت رقبا باشد.
نظر شما